Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

By  |  39 Comments

Assalamualaikum & Hai!..

Apa khabar? Semoga pembaca sekalian berada dalam keadaan sihat wal afiat! Kalau tak sihat segeralah makan ubat sebelum melarat! Apapun sama-samalah kita jaga kesihatan supaya sentiasa dalam keadaan yang terbaik! Dengar cerita Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan? Kini ramai yang mengesyorkan pengambilan vitamin dan produk dari Shaklee untuk penjagaan kesihatan dalaman dan juga luaran. Betul ke? Teruskan bacaan anda!

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan?

Ya! Sudah tentu bagus! Jika tidak kenapa ramai yang menggunakannya malah ramai yang jadi pengedar berdaftar kepada Shaklee. Itulah tanda sememangnya Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan! Setuju? Kalau tak setuju kita bincang dalam ruangan komen di bawah. :)

Vitamin dan supplement Shaklee sesuai untuk semua peringkat umur dari kanak-kanak hinggalah dewasa, lelaki dan perempuan, suami isteri malah sesuai untuk seisi keluarga. Saya sendiri adalah pelanggan kepada Shaklee dan kini mengambil VITA-LEA & B-COMPLEX seperti gambar di bawah.

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Jadi jangan lepaskan peluang untuk mencuba produk Shaklee. Ramai yang sudah menggunakan produk Shaklee dan merasai kesannya terhadap kesihatan.

Saya sudah! Anda bila lagi?

Tak rugi! Laburkan sedikit wang untuk penjagaan kesihatan!
Dapatkan produk Shaklee dan khidmat nasihat dari pengedar sah Shaklee iaitu: YatiAdam (Perak), WinaWellness (Pulau Pinang), ElnaOmie (Johor Baharu), BondaSihat (Sabah), IzzyAdlina (Selangor), RanauHealthyVitamins (Sabah), ShanaSharafas (Selangor), VitaminSiCilik (Johor Baharu), IreneVitamin (Sabah), SihatVitamin (Seremban).

Sekarang semua dah tahu Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan. Anda biasa dengar, baca, lihat logonya tapi tahukah anda HQ nya di mana? Jom kita ke Amerika tengok bangunan Shaklee di sana. Klik gambar untuk terbang ke sana! :p

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Sumber: instantstreetview.com

Kesimpulan

Shaklee adalah Produk Kesihatan, vitamin dan supplement yang bagus untuk pemakanan semula jadi yang mempunyai rangkaian pengedar jualan terbesar di Malaysia.

Mempunyai pakar-pakar dalam penyelidikan nutrisi yang sentiasa memastikan produk Shaklee Sentiasa Selamat, Sentiasa Bekerja, dan Sentiasa Hijau.

Di Shaklee, mereka percaya alam semulajadi adalah jawapan kepada kehidupan yang lebih panjang, sihat dan produktif.

Oh Ya. Contest Bonus Akhir Tahun ini dianjurkan oleh Akma Omar dan ditaja oleh pengedar sah Shaklee serta ditaja oleh Bee Venom Malaysia, Vitamin KesihatanBlog Jawatan Kosong Kerja KerajaanJawatan Kosong Kerajaan Terkini, Exam SPA OnlineKongsi Bersama NoraDunia Vitamin Resources, dan UmmiMama.

Terima kasih kerana membaca!

P/S: Tujuan saya menyertai contest “Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan” bukanlah untuk menonjolkan skill jauh sekali untuk menang. Siapalah saya yang hanya baru beberapa hari memiliki blog. Di kesempatan ini saya ucapkan selamat datang dan salam perkenalan kepada semua!

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan
  • Vitamin Shaklee - 100%
    100

Summary

Shaklee adalah Produk Kesihatan, vitamin dan supplement yang bagus untuk pemakanan semula jadi yang mempunyai rangkaian pengedar jualan terbesar di Malaysia.

Mempunyai pakar-pakar dalam penyelidikan nutrisi yang sentiasa memastikan produk Shaklee Sentiasa Selamat, Sentiasa Bekerja, dan Sentiasa Hijau.

Di Shaklee, mereka percaya alam semulajadi adalah jawapan kepada kehidupan yang lebih panjang, sihat dan produktif.

100 %
User Rating: 0.0 (0 votes)
Sending
Profile photo of Shah PK

Berpengalaman dalam bidang jualan kenderaan dari tahun 2007 sehingga sekarang. Kini karier sepenuh masa sebagai Penasihat Jualan Kereta di Perodua. Komen anda adalah amat dialu-alukan. Terima kasih :)

39 Comments

  1. sohoque

    October 28, 2014 at 9:05 am

    selamat berjaya kpd tuan. moga entri ” vitamin shaklee bagus untuk kesihatan ” tuan ini berjaya memanjat ke ranking teratas… dan mendapat Like dan perkongsian di media sosial dgn banyak
    sohoque recently posted…Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

  2. Rokiah Abdul Hamid

    October 28, 2014 at 11:10 am

    Shaklee memang best..terbukti berkesan..semoga berjaya
    Rokiah Abdul Hamid recently posted…Senarai Harga Produk ShakleeMy Profile

    • Profile photo of Shah PK

      Shah PK

      October 28, 2014 at 7:26 pm

      Terima kasih kak..semoga bisnes agak juga berkembang maju! :)

  3. Hanny Abdullah

    October 28, 2014 at 12:20 pm

    Salam kenal..semoga berjaya dalam contest vitamin shaklee untuk kesihatan ni..:)
    Hanny Abdullah recently posted…Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

    • Profile photo of Shah PK

      Shah PK

      October 28, 2014 at 12:26 pm

      Terima kasih Hanny Abdullah :)

  4. kak yatiadam

    October 28, 2014 at 10:41 pm

    semoga berjaya.. entri anda sangat menarik..
    kak yatiadam recently posted…VIVIX SHAKLEEMy Profile

    • Profile photo of Shah PK

      Shah PK

      October 28, 2014 at 11:42 pm

      Terima kasih kak yatiadam..saya cuba ringkaskan tulisan saya dan cuba sampaikan mesej kpd bakal pelangga utk terus membeli dengan akak :p
      Semoga bisnes akak juga terus berkembang maju.. :)

  5. titan

    October 29, 2014 at 12:09 am

    aik..blog kereta, tapi cite pasal vitamin. hehe..

    lain ni..
    titan recently posted…Pendrive Sony OTG dari Hong Kong sudah sampai.My Profile

    • Profile photo of Shah PK

      Shah PK

      October 29, 2014 at 12:16 am

      Haha..itula pasal..
      baru launch je ni titan..aritu jalan² jumpa contest..dah terjebak :p
      tapi rasanya boleh masuk kot cerita pasal kesihatan..bak kata pomen, kereta² jugak kesihatan kena jaga maa..

  6. Akma Omar

    October 29, 2014 at 12:50 am

    Assalammualaikum…terima kasih sudi join contest ni. Saya ucapkan semoga berjaya ya :)

    • Profile photo of Shah PK

      Shah PK

      October 29, 2014 at 1:22 am

      Waalaikumsalam cik akma..terima kasih :)

  7. cikmatahariku

    October 29, 2014 at 9:31 am

    semoga berjaya dalam contest ni:) terima kasih singgah blog saya dan saya sudah balas kunjungan anda.entri yang ringkas tapi banyak ciri-ciri seo-nya..:)semua orang akui vitamin shaklee bagus untuk kesihatan kan..:)
    cikmatahariku recently posted…Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

    • Profile photo of Shah PK

      Shah PK

      October 29, 2014 at 12:36 pm

      Saya tak meletakkan harapan yang tinggi untuk berjaya dalam pertandingan tapi sekurang²nya saya berjaya membawa cikmatahariku ke sini ;p
      Terima kasih kerana membalas kunjungan saya.

  8. calrasepatrick

    October 29, 2014 at 3:42 pm

    Artikel Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan yang terbaik.. Semoga berjaya :)

    • Profile photo of Shah PK

      Shah PK

      October 29, 2014 at 3:48 pm

      Terima kasih calrasepatrick
      Salam kenal drp saya. :)

  9. sensasi2020

    October 29, 2014 at 8:14 pm

    Salam buat Shah PK.. selamat datang ke dunia blogger. Boleh tahan artikelnya. Semoga berjaya nanti, kalau tidak pun kita rapatkan ukhwah sesama blogger.
    sensasi2020 recently posted…Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

    • Profile photo of Shah PK

      Shah PK

      October 29, 2014 at 9:12 pm

      W’salam..itulah dia keywordnya ukhwah!! bro memang sentiasa sensasi! :)

  10. sensasi2020

    October 29, 2014 at 8:15 pm

    Kalau ada masa dudi-sudilah berkunjung ke blog saya ye….kita join di contest yang sama.
    sensasi2020 recently posted…Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

  11. Hero Borneo

    October 30, 2014 at 8:00 am

    semoga berjaya dalam contest ini bro..semakin lama semakin sengit lah
    Hero Borneo recently posted…4 Kategori Manusia Yang Wajib DiketahuiMy Profile

    • Profile photo of Shah PK

      Shah PK

      October 30, 2014 at 1:36 pm

      Terima kasih..ya nampak kesengitannya..haha

  12. Rokiah Abdul Hamid

    October 30, 2014 at 11:45 am

    Semoga berjaya… vitamin Shaklee memang bagus untuk kesihatan..terbukti dengan banyak testimoni2 berjaya
    Rokiah Abdul Hamid recently posted…E-book: Kisah Kejayaan Ahli ShakleeMy Profile

    • Profile photo of Shah PK

      Shah PK

      October 30, 2014 at 1:38 pm

      Terima kasih kak rokiah..ya saya pun rasa semangat makan vitamin shaklee yg ada tu..kalau tak time ingat je makan :p

  13. Denaihati

    October 30, 2014 at 1:55 pm

    semoga berjaya untuk kontes hujung tahun ni. kalau meanang bonus besar menanti.
    Denaihati recently posted…Keputusan Piala Malaysia JDT vs Felda UnitedMy Profile

    • Profile photo of Shah PK

      Shah PK

      October 30, 2014 at 2:18 pm

      Terima kasih tuan DH! Salam perkenalan drp saya orang baru :)

  14. Hanna

    October 30, 2014 at 9:31 pm

    Vitamin shaklee memang bagus untuk kesihatan..Good Luck Syah

    • Profile photo of Shah PK

      Shah PK

      October 30, 2014 at 10:10 pm

      Terima kasih kak :)

  15. Cheq Eem

    October 30, 2014 at 11:30 pm

    semoga berjaya dengan contest yang dianjurkan oleh akma omar.. jangan lupa makan shaklee juga.. ! :)
    Cheq Eem recently posted…Tips 5M Badan Cepat Sihat Dan Cergas Selepas BersalinMy Profile

  16. Abdfatah

    October 31, 2014 at 2:18 am

    Selamat maju jaya.. Hahh? Citer kereta ada citer shaklee? Dah tentu kena jaga kesihatan sambil2 jaga kereta. Hehehe.

  17. BM

    November 1, 2014 at 5:23 pm

    Salam,
    Dasyat tarikan contest si Akma nih! Blog kereta pun join! Good luck… ya
    BM recently posted…Bahaya Pencemaran Udara Dalam RumahMy Profile

  18. Azrul Perodua

    November 3, 2014 at 10:03 pm

    Terbaik , Semakin hebat sahabat dan juga sifu saya! semoga berjaya saya doakan! Amin :D

    • Profile photo of Shah PK

      Shah PK

      November 3, 2014 at 10:45 pm

      Woit..sifu celah mana! hahaha..

  19. Nurhalawa Md Yusof

    November 7, 2014 at 8:14 am

    Hai En Shah..Welcome to Shaklee..:)
    Nurhalawa Md Yusof recently posted…Zinc Complex Mempercepatkan Penyembuhan LukaMy Profile

  20. mohdridzwan

    November 12, 2014 at 4:54 am

    Selamat berjaya juga bro. Thanks sudi singgah ke blog wan yer.
    mohdridzwan recently posted…Suratan atau Kebetulan?My Profile

  21. duniafarisya

    November 17, 2014 at 12:28 pm

    Penulisan yang sangat berinformasi mengenai Shaklee.
    Tak terlawan saya.Hehe
    Semoga berjaya insyaAllah :)
    duniafarisya recently posted…Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

  22. rokiah

    November 21, 2014 at 11:27 pm

    Vitamin Shaklee memang best..info yang sungguh lengkap..semoga berjaya:)
    rokiah recently posted…Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge